Garanti/service 

Hos STK-GRUPPEN ApS sørger vi for, du kan få lavet dine reparationer eller bare almindelig vedligeholdelse af dine produkter.

Vi udfører reparationerne så hurtigt som muligt og bestræber os på at få alle reparationer ud hurtigst muligt.  Husk altid at vedlægge en reparationsformular ved dine varer, ellers kan det tage længere tid at få fejlfundet og få udført evt. reparationer. Ved Garanti på vare der er købt hos STK Gruppen Aps vedlægges en købsfaktura/kvittering. Klik på den blå tekst "reparationsformular" for at downloade og udskrive et eksemplar.

Reparationer uden for garanti

Ved fejlfinding på produkter, der er uden for garanti, vil der blive faktureret et fejlfindingsgebyr på kr.196,- pr. enhed. 

Hvis kunden ikke ønsker at få sin enhed lavet, skal kunden stadig betale fejlfindingsgebyret. Ønsker kunden at få returneret sin enhed uden reparation, skal der betales fejlfindingsgebyr samt returporto på kr. 105,-. I de tilfælde, hvor kunden i stedet ønsker at købe en ny enhed af STK-GRUPPEN ApS vil fejlfindingsgebyret blive slettet.

Alle priser ekskl. moms.

Link til Download Reparationsformular

 content/electronics-0000166421891.jpg

content/electronics_semiconductor-large_____resize_smax_659_259.jpg

 

 

bubble